Основна фигура в ЦСКА пропуска домакинството срещу Берое след решение на Саша Илич


Основна фигура в ЦСКА пропуска домакинството срещу Берое след решение на Саша Илич
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2247 0

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей ще получи почивка в днешното домакинство срещу Берое от 21:00 часа на " Българска армия", пише в днешния си брой в. "Мач Телеграф".

В четвъртък централният защитник вкара ключовия първи гол във вратата на северномакедонците и остана 90 минути на терена. Нидерландецът обаче изигра цял мач и в понеделник при 1:0 над Черно море, затова по всяка вероятност ще бъде оставен извън групата, за да отдъхне преди първата срещу ирландския Сейнт Патрикс следващата седмица. Вместо него редом до Мено Кох би трябвало да започне младокът Християн Петров, който получи доверие и срещу варненци, а на пейката ще остане Енес Махмутович.

Пред дебют за Берое пък е новото попълнение Руи Педро Коимбра-Рука, който бе привлечен като свободен агент и подписа договора си в четвъртък. Португалецът е бил картотекиран в петък и по преценка на Петър Хубчев може дори да започне като титуляр на левия бек. 

Под въпрос заради болежки до последно ще бъдат централният защитник Димитър Пиргов и френското острие Стив Траоре, но се очаква все пак и двамата да попаднат в стартовия състав на Берое.

Вижте още: Петър Жеков обяви, че ЦСКА не трябва да подценява отбора на Петър Хубчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички