Петър Жеков преди ЦСКА - Берое: Едно малко подценяване и ще ни бъде тежко


Петър Жеков преди ЦСКА - Берое: Едно малко подценяване и ще ни бъде тежко
Снимка: Cska.bg

1222 0

Легендарният футболист на ЦСКА Петър Жеков заяви, че е "много хубаво", че Саша Илич започва да разчита на повече българи в титулярния състав на "червените". Бившият стрелец №1 на България посочи и някои неточности в играта на "армейците":

"Много е хубаво, че повече българи започват като титуляри напоследък. Дано да продължават да получават шансове и да се възползват от тях. Дори три-четири момчета ги дадоха излишно под наем, вместо да ги ползват тук, например Смоленски. Ето Галин Минков се включи добре срещу Македония Гьорче Петров. Калоян Кръстев обаче ще му трябва още време и да работи върху синхрона, върху усета за пласиране", започна Жеков пред "Мач Телеграф".

"ЦСКА има още доста брак в пасовете, не си я подават добре. В предния мач очаквах по-добра игра в нападение. Освен центриранията от фауловете нямаше чак толкова удари във вратата. Халфовете и нападателите ни не бият - стигат до големия пеналт и търсят да подават в малкия".

Петър Жеков сподели очакванията си и за домакинството на ЦСКА срещу Берое от 4-ия кръг на Първа лига: "С Берое ще бъде тежка среща - ЦСКА не може да играе срещу Берое по принцип. Ако Хубчев остане до Нова година в Стара Загора, значи ще се е справил в тази сложна обстановка. Ако не остане - ще се разбере. Гледах равенството им с Локомотив София - не са никак лош отбор, макар че не познавам почти никого, доста е променен съставът. Но играят подредено и ще ни бъде много трудно срещу тях. Едно малко подценяване и ще ни бъде тежко. Ако вкараме първи гол, ще бием поне с два-три гола разлика. Но ако Берое открие, ще страдаме", смята 77-годишният носител на "Златна обувка" за 1969 година.

Вижте още: Британски сайт даде любопитна оценка за ново попълнение на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички