Още една бивша фигура на "Армията" посочи "истинското ЦСКА"


Още една бивша фигура на "Армията" посочи "истинското ЦСКА"
Снимка: колаж Actualno.com

10271 0

Бившият играч и помощник-треньор в ЦСКА - Красимир Чомаков, сподели очакванията си от предстоящото домакинство на ЦСКА 1948 от деветия кръг на Първа лига. 

Един от най-любопитните факти около този двубой е позицията на двата тима, като ЦСКА 1948 за първи път е по-напред в класирането от класния си съперник си преди срещата между тях. 

Мнението на ветерана

Чомаков обаче не обръща внимание на това и фаворизира домакина пред "Мач Телеграф". Пред изданието бе категоричен, че именно и ЦСКА е наследник на старото дружество, спряло да съществува през 2016 г.:

"Очаквам ЦСКА да победи в този двубой. За мен истинското ЦСКА е това, което играе на „Армията“. Надявам се "червените" да спечелят. Дано по време на паузата Нестор Ел Маестро и момчетата да са работили правилно и са използвали това време.

Предполагам паузата е била нужна на треньора, за да предаде своите идеи и да покаже това, което иска от футболистите. Надявам се победата над Берое преди паузата да се е отразила добре и да им даде нужния стимул. Всяка победа дава кураж и увереност. Отборът не започна по добър начин сезона, но трябва да се гледа напред".

Вижте какъв е интересът сред феновете за ЦСКА - ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички