ЦСКА - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


ЦСКА - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: БГНЕС

3108 0

В Деня на София в столицата ще се изиграе гвоздеят в програмата на кръга в Първа лига. В него ЦСКА е домакин на ЦСКА 1948 на "Българска армия", като сблъсъкът започва в 20:15 часа.

Двата отбора са разделени от една точка в класирането, като ЦСКА 1948 е шести с 13 пункта, спечелени в шест мача, докато ЦСКА е с 12 от седем срещи. И двата тима са с по няколко отложени двубоя заради ангажиментите си в Европа, които приключиха рано-рано с отпадания във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

ЦСКА се поокопити след трудното начало под ръководството на завърналия се Нестор Ел Маестро, като записаха две победи и равенство в последните три кръга за първенство. Тимът ще се опита надвие предстоящия съперник, който го спъна в битката за титлата в края на миналия сезон, когато мачът на „Армията“ завърши при равенство 1:1, а Иван Турицов пропусна дузпа в самия край.

ЦСКА 1948 от своя страна взе и двете си срещи при новия наставник Николай Панайотов срещу Етър и Славия, като специалистът заяви, че отборът му по нищо не отстъпва на своите домакини в неделя.

Дербито ЦСКА - ЦСКА 1948 ще се излъчи пряко по "Диема спорт" в 20:15 часа, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички