Ще "изяде ли главата" на още един капитан в ЦСКА скандал с феновете?


Ще "изяде ли главата" на още един капитан в ЦСКА скандал с феновете?
Снимка: cska.bg

3666 0

"Ще успее ли Амос Юга да избегне съдбата на Иван Турицов", е един от логичните въпроси в часовете преди дербито между ЦСКА и ЦСКА 1948. Българският любимец на феновете на "червените" се замеси в известен скандал след загубеното домакинство от Сепси и капитанската му лента бе отнета, а в голяма част от последвалите двубои бе със статут на резерва. 

Последният скандал на "Армията"

По-рано през настоящата седмица французинът "прегреши" с интервю, от което бе излъчен откъс, в който опитният играч обяснява, че преминаване в Лудогорец би ознавачало "стъпка нагоре" в кариерата му. 

В последствие Юга бе категоричен, че не е бил докрай разбран от запалянковците, но междувременно дори лидерът сред "червената" фенска маса - Иван Велчев, взе отношение по темата и не спести гнева си. 

Ще играе ли Юга срещу ЦСКА 1948

Часове преди двубоя между ЦСКА и ЦСКА 1948 - "Мач Телеграф" разкри, че не се знае с какъв статут ще излезе дефанзивният играч на "Армията" в неделя. При гостуването на Берое преди международната пауза той бе титуляр и капитан, като дори асистира. Ел Маестро обаче не е съгласен да губи африканеца заради заформилия се скандал. 

Треньорът определя Юга като своя важна част от схемата на игра, която ще опита да наложи на "Армията". Опитният футболист ще заема място в долната част на диаманта в средата на терена. Той сравнително скоро се завърна от контузия, след като не участва пълноценно в началото на сезона.

Ето къде да гледате ЦСКА - ЦСКА 1948 НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички