Хебър потвърди: Двубоят с ЦСКА ще е на "Българска армия"


Хебър потвърди: Двубоят с ЦСКА ще е на "Българска армия"
Снимка: LAP.BG

1573 0

Ръководството на Хебър (Пазарджик) заяви, че срещата с ЦСКА от 1/16-финалите за Купата на България ще се играе на стадион "Българска армия". По програма отборът от Пазарджик беше домакин, но до промяната се стигна след като тревното покритие на стадион "Георги Бенковски" не е в добро състояние.

Първият вариант беше срещата да се премести в Пловдив на стадион "Лаута", но Христо Крушарски отказа да приеме двубоя. След това в няколко медии се появи информация, че срещата ще бъде преместена на стадион "Българска армия".

„Разбрахме се двата клуба, ще играем на „Армията“. Не се уточнихме в колко часа да е мачът, това телевизиите го определят. Официало вече мачът е преместен на „Армията“. За да запазим здравето на футболистите, решихме с щаба там да се играе срещата, за да се получи хубав мач“, каза той относно решението сблъсъкът между Хебър и ЦСКА да се играе на стадион „Българска армия“, каза президентът на Хебър Иван Папазов.

"Ние винаги играем за победа, без значение срещу кого играем. Нас не ни е страх от ЦСКА и затова играем на техния терен. Искаме да стане хубав мач и ще играем за победа. От самото начало играем всеки мач за победа. Не коментираме някакви цели, но играем за победа, както в първенството, така и тук“, изрази увереността си Папазов.

Ето какво заявиха от ЦСКА по-рано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички