Президентът на Хебър: Класата на ЦСКА не позволява да играем на терена ни


Президентът на Хебър: Класата на ЦСКА не позволява да играем на терена ни
Снимка: Lap.bg

2706 0

Президентът на Хебър (Пазарджик) Иван Папазов се изказа много ласкаво за опонента на тима в 1/16-финалите за Купата на България - ЦСКА. Папазов допълни, че мачът няма да се играе в Пазарджик, за да се запази здравето на играчите и да се получи хубав мач, въпреки че по-лош терен потенциално би изравнил силите.

"Разбрахме се двата клуба, ще играем на „Армията“. Не се уточнихме в колко часа да е мачът, това телевизиите го определят. Официало вече мачът е преместен на „Армията“. За да запазим здравето на футболистите, решихме с щаба там да се играе срещата, за да се получи хубав мач.

Теренът не е в толкова лошо състояние. Ние използвахме почивката преди мачовете за националите да сложим пясък. Но на мача със Септември заваля много силен дъжд и теренът се разкаля. Ние можем да играем там, но класата на ЦСКА не позволява да играе на този терен и е по-добре да запазим здравето на футболистите и затова го преместихме мача.

Като бивш футболист знам, че лошият терен изравнява силите. Ние можехме да направим това нещо, защото знаем класата на ЦСКА, но не е честно и коректно към футболистите, защото те са професионалисти и ако стане контузия аз не искам да нося отговорност за тяхното здраве. Освен това двата отбора имаме добри футболисти и мисля, че на хубав терен ще се получи хубав мач" - започна той пред dsport.

"Ние винаги играем за победа, без значение срещу кого играем. Нас не ни е страх от ЦСКА и затова играем на техния терен. Искаме да стане хубав мач и ще играем за победа. От самото начало играем всеки мач за победа. Не коментираме някакви цели, но играем за победа, както в първенството, така и тук" - завърши Папазов.

А от ЦСКА все още не са преподписали с един от най-добрите си играчи и той може да си тръгне като свободен агент (четете подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички