Петрович с нова кардинална промяна в ЦСКА


Петрович с нова кардинална промяна в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

11780 0

В ЦСКА се готви сериозна промяна. След като измести Георги Китанов от стартовия състав, Витаутас Черниаускас се утвърди като един от най-важните играчи на "червените". След слаб старт на сезона обаче се очертава и неговото "титулярно" време да намери своя край. 

Според няколко източника на "Българска Армия", Густаво Бусато категорично води в битката за фланелката с №1 в ЦСКА. Той игра срещу Ботев (Пловдив) и се понрави с изявите си, а освен това запази вратата си суха - нещо, което се случва рядко на Черниаускас през последните месеци. 

Треньорският щаб ще продължи да залага на Бусато, като той е подготвян за титуляр срещу Царско село. Това е поредната промяна, която Люпко Петрович ще въведе при "армейците", след като вече промени схемата на игра, добави Раул Албентоса в титулярния състав на ЦСКА, а освен това успешно интегрира в отбора Петър Занев (често като централен бранител) и новото попълнение Мазику.  

Междувременно тема №1 в Борисовата градина остава предстоящата реновация на стадиона, а вече има сведения колко ще струва на ЦСКА ремонтът на "Българска армия" (четете подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички