Кайседо и компания започват подготовка с ЦСКА в Австрия


Кайседо и компания започват подготовка с ЦСКА в Австрия
Снимка: GettyImages

1509 0

Част от звездите на ЦСКА, които бяха ангажирани с националните си отбори, ще се присъединят днес към съотборниците си в Австрия. Става въпрос за Жорди Кайседо, Иван Турицов, Георги Йомов и Яник Вилдсхут, които бяха част от съответно Еквадор, България и Суринам.

Те завършиха участията си в националните срещи, а след това получиха по няколко дни почивка от треньорския щаб. С тяхното пристигане новият старши треньор Саша Илич ще има на разположение всички играчи, които имат активни контракти с клуба.

Кайседо и Вилдсхут се отчетоха с по едно попадение, а Турицов игра при равенството на националния ни отбор срещу Северна Македония (1:1) и в мачовете срещу Грузия (2:5 и 0:0). Йомов пък пропусна всички срещи на "лъвовете" заради изкълчен глезен. Очаква се четиримата да пропуснат утрешната контрола на тима срещу четвъртодивизионния австрийски Кематен. Срещата ще започне в 19:30 часа българско време.

Вчера "армейците" имаха само сутрешно занимание, докато за днес е планувана двуразова тренировка. "Червените" загубиха първата си контрола с 1:4 от доскорошния участник в Първа Бундеслига Гройтер Фюрт.

Вижте какъв проблем може да съпътства новата кампания на "червените"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички