Официално: ЦСКА зарадва Нестор Ел Маестро с негов бивш възпитаник


Официално: ЦСКА зарадва Нестор Ел Маестро с негов бивш възпитаник
Снимка: Lap.bg

6241 0

ЦСКА обяви официално входящ трансфер, часове след затварянето на трансферния прозорец. На "Българска Армия" представиха дефанзивния полузащитник Емануел Шакич, който е и бивш възпитаник на Нестор Ел Маестро в Щурм Грац.

"Той е тук, за да се бори. За клуба, за отбора, за нас"

С тези 13 думи бе обявен новият 32-годишен австрийски футболист в селекцията на Нестор Ел Маестро. Сръбският специалист го познава чудесно, тъй като двамата прекараха дълго време заедно в австрийския Щурм Грац. 

В началото на лятото Шакич стана част от отбора на гръцкия Кифисия и записа три мача от началото на кампанията там. В съобщението си ЦСКА не съобщава дали взима състезателя под наем или с постоянен трансфер, както и за дължината на договора му.

Шакич се слави с това, че е изключително универсален футболист. Може да се подвизава в дясната част на отбраната, както и на халфовата линия, но от ЦСКА съобщават, че любимата му позиция е тази на дефанзивен халф. Във визитката на футболист изпъква още тима на Арис, за който той е играл в периода 2020-2022 година.

Австриецът се присъединява към футболисти като Данило Асприля, Брайън Кордоба, Матиас Фаетон, Сейни Сенянг и Майкъл Естрада като новите попълнения в богатата лятна селекция на "червените" това лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шеф в Арда обясни цялата ситуация около провалилия се трансфер на Стаси Иванов в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички