Шеф в Арда обясни цялата истина за Станислав Иванов и ЦСКА, имало е конкретно предложение


Шеф в Арда обясни цялата истина за Станислав Иванов и ЦСКА, имало е конкретно предложение
Снимка: Lap.bg

4622 0

Спортният директор на Арда Ивайло Петков обясни за ситуацията със Станислав Иванов, който бе спряган за сигурно ново попълнение на ЦСКА. В крайна сметка юношата на Левски категорично опроверга твърденията, че има договорена сделка.

Сагата със Станислав Иванов - "направена от медиите"

"Сагата със Станислав Иванов, която я направиха медиите, е много проста. Получихме конкретно предложение от ЦСКА с реален интерес в началото на месеца. Тогава казах на ваши колеги. Почнахме разговори, които стигнаха до никъде и не се осъществи трансфер. Учуден съм от информацията, която излезе, че се е разбрал. Няма такова нещо и самият футболист го каза", заяви Петков пред "Дарик радио".

"Надявам се всичко това да не му се отрази. Имах няколко разговори с него на тази тема. За да се случи трансфер, трябва да са доволни и трите страни. Той е едната, другите са купувачът и отборът, който продава. В крайна сметка футболистът е най-важният. Дали той има желание, или не. При положение, че не се е случил трансфер, това става затворена тема и няма какво да се коментира повече', допълни той.

Арда има да изиграе два отложени двубоя

Петков заяви, че не е наясно кога ще се изиграят двата отложени мача на кърджалийския тим. "Арда е с два мача по-малко заради евроучастниците ЦСКА 1948 и Левски. Не знаем кога ще ги изиграем. Винаги може по-добре. Съжаляваме за един изпуснат мач – срещу Берое. Създадохме доста положения, контролирахме целия мач, но го загубихме 0:1. Това е единствената засега грешна стъпка и се надявам да не ни се отрази в крайното класиране, защото си гоним задачите и всеки мач излизаме за победа. Двата мача по-малко са ни две домакинства и може би ще вземем още точки".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички