Официално: ЦСКА задържа на "Армията" Тибо Вион и Юрген Матей


Официално: ЦСКА задържа на "Армията" Тибо Вион и Юрген Матей
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

2756 0

От софийския ЦСКА официално обявиха, че са обвързали с нови договори двама от своите бранители. Става въпрос за нидерландеца Юрген Матей, както и френският халфбек Тибо Вион.

И двамата бяха с изтичащи контракти на "Армията", а ръководството на "червените" се е договорило с дуото да продължи кариерите си в родната столица.

Ето какво написаха от ЦСКА по темата без редакторска намеса:

Двама футболисти на ЦСКА обвързаха бъдещето си с "армейците" и за следващите сезони. С удължени договори с клуба зимната подготовка в Анталия започнаха капитанът на тима Юрген Матай и французинът Тибо Вион.

Досегашните им контракти изтичаха в края на сезона, но ръководството съумя да ги убеди да продължат кариерата си на стадион "Българска армия".

Матай акостира в ЦСКА през лятото на 2020 година и от тогава записа с червената фланелка общо 72 мача във всички надпревари, в които отбеляза 7 гола. С един от тях - този в продълженията срещу Виктория (Пилзен), холандецът класира тима за груповата фаза на турнира за Лигата на конференциите.

Световният шампион за младежи с "петлите" Тибо Вион също е от година и половина в ЦСКА, през която изигра 44 двубоя и се разписа два пъти. Той си извоюва реномето на универсален футболист, тъй като е използван на различни постове в ариергарда на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички