Официално: ЦСКА обяви партньорство с авторитетен бранд


Официално: ЦСКА обяви партньорство с авторитетен бранд
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1818 0

ЦСКА официално обяви ново партньорство. Към 31-кратния шампион се присъединява авторитетен бранд, чиято задача ще бъде да отговаря за доброто здравословно състояние на футболистите.

"Армейците" подписаха договор със "Zinzino" - утвърден сред редица именити клубове в Европа. Всеки от "червените" футболисти ще получи индивидуална програма за прием на хранителните добавки. Освен с родния гранд, компанията е партньор с клубове като Славия Прага, Хееренвеен, Спартак Търнава и други.

Ето какво съобщиха от клуба в социалните мрежи:

"ЦСКА се довери на доказаните хранителни добавки Zinzino за постигането на балансирано хранене и засилването на имунната защита.

Здравето на нашия отбор и перфектната кондиция са приоритет за нас. Затова, запознавайки се с иновативния и научно доказан подход при определянето индивидуалните нужди на всеки футболист и чистия произход на продукта, взехме решение за партньорство със световната компания за натурални хранителни добавки - Zinzino.

Какво представлява продуктът?

Съдържанието на добавките включва 60% чисто рибно масло, придобито от дребна, уловена в дивата природа риба, 40% първокласен, необработен зехтин с полифеноли, придобити от маслини преди брането им, както и минимално количество витамин D3 с естествен произход. Полифенолите от маслини, придобити преди обработка, са еквивалентът на растителна основа на антиоксидантите, естествено открити в рибата. Антиоксидантите предпазват клетките в тялото, като поддържат мембраните гъвкави, за да абсорбират хранителните вещества. Съчетавайки полезното действие на всички тези натурални компоненти, Zinzino поддържа съотношението между Омега 3 и Омега 6 в организма в пълен баланс.

Как се постига индивидуалният подход?

Преди приемането на добавката всеки преминава кръвен тест, който се изпраща в специализирана лаборатория в Норвегия. Група експерти разчита данните, след което съставя индивидуален хранителен план и дозира приема на добавки, според личната нужда. В края на приема на добавките се прави повторен тест, който да покаже какъв е напредъкът и доколко е постигнат балансът в организма.

Можем ли да се доверим на продукта?

Изцяло натуралните добавки на Zinzino са одобрени от програмата Informed Sports на Антидопинговия център. Те са сертифицирани от световни агенции по храните, включително и Европейския орган по безопасност на храните към Европейския съюз, както и покриват стандарта на Европейската агенция по медицина. Те са стриктно проверени за ГМО, токсини, захар, соя и глутен.

Кой друг разчита на Zinzino?

Десетки спортисти и отбори също се доверяват на добавките. Примери са Славия Прага, Хееренвеен, Спартак Търнава, БК Жалгирис, Националният отбор по баскетбол на Естония и други".

Част от футболистите на "червените" твърде често боледуват или биват контузвани, което ги изважда за дълго време от състава на тима. Именно за четирима такива стана ясно преди двубоя на "армейците" с Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички