Общото пътуване не сближава Левски и ЦСКА: Нестор Ел Маестро предпочита филми пред разговор с Николай Костов


Общото пътуване не сближава Левски и ЦСКА: Нестор Ел Маестро предпочита филми пред разговор с Николай Костов
Снимка: Снимки lap.bg

1805 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори преди заминаването на отбора за Турция, където ще се водят подготвителен лагер. Както вече е известно, "червените" ще летят заедно с Левски, а Ел Маестро коментира факта по любопитен начин и какво биха си разговаряли, ако седнат един до друг с Николай Костов.

"Аз пътувам с различни хора. Не смятам, че ще се случи. Ако това се случи, ще имаме интересен разговор, но предпочитам да гледам Netflix (б.р. платформа за гледане на сериали и филми)", заяви наставникът.

Не разбира манията по "червените" трансфери

Още: Сънародник на Санянг се гласеше за ЦСКА преди трансфера на Скаршем (ВИДЕО)

Той допълни, че всички в отбора са здрави и това е най-важното, както и че не може да разбере манията по трансферите в ЦСКА. "Няма нищо важно и ново през последните дни. Всичко е нормално. Няма нищо ново. Във всяка подготовка се опитваме да се подобряваме, да надградим и добавим по нещо с всяка тренировка. Свършихме добра работа в София, сега тръгваме за Турция, където ще преминем по-важната част от подготовка

Не знам дали ще има нови попълнения. Не мога да разбера тази мания на журналистите покрай новите попълнения. Ако има нещо ново, клубът ще комуникира с вас", отсече Ел Маестро.

"Всичко е различно от държава на държава и треньор на треньор. Единствените важни резултати са тези в първенството срещу Ботев Враца, Черно море и Арда. На Балканите приятелските срещи се възприемат като по-важни, отколкото например в Германия, това има и добрата си страна. Ние пробваме всеки ден нещо ново, работим по малки детайли. Правим малки промени, нищо глобално". Джонатан Линдсет също бе категоричен, че няма намерение да се сприятелява с никой от Левски.

В Хаити подчертаха представянето на Дюкенс Назон в ЦСКА

ЦСКА и Левски заедно на път: Как този полет сблъска ненавиждащи се босове

Ултраси на Левски пребили в гръб 16-годишен фен на ЦСКА: Удряли го само по главата

ЦСКА чака още един нов преди първата си контрола в Турция, надява се на три попълнения през зимата

ЦСКА не пусна Данило Асприля срещу Литекс заради изкуствения терена

Често критикуваните легионери правят разликата между ЦСКА, Лудогорец и другите в Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички