Сънародник на Санянг се гласеше за ЦСКА преди трансфера на Скаршем (ВИДЕО)


Сънародник на Санянг се гласеше за ЦСКА преди трансфера на Скаршем (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

7592 0

През сезон 2023/24 ЦСКА успя да се подсили с футболисти на всички позиции, а най-сериозно бе въоръжаването в предни позиции. До този момент само един футболист е анонсиран по време на зимния трансферен прозорец - Улаус Скаршем. 

Това бе първият класически полузащитник, който бива превлечен на "Армията" през кампанията. Ръководството на клуба при всички положения е заложило на качеството и други фактори като паспорт и тн. при избора си. 

Търсенето на полузащитник

Не е тайна, че с един конкретен полузащитник отборът можеше да се подсили още през лятото, но не е изключено и Ел Маестро да се е отказал от този вариант. Става въпрос за 19-годишния Мохамед Джоб, който лично бе разкрил, че се работи усилено по трансфера му

В крайна сметка сънародникът на Сейни Санянг и негов съотборник от младежкия национален отбор на Гамбия се размина с ЦСКА. В момента на клубно ниво той се подвизава в родината си, макар че неговите агенти обясняваха, че има сериозен интерес по негов адрес.

Санянг остана единственият гамбиец в ЦСКА

Какво се случи със Санянг

В периода на потенциалното му привличане още начело беше Саша Илич, който вероятно се е съгласил и за трансфера на крайния защитник Санянг. Африканецът обаче разочарова феновете, тъй като не успя да замести достойно Брадли де Нойер, а разликата с Брадли Мазику е огромна. 

Адаптирането на бранителя към европейския футбол продължава, а затруднената ситуация в ЦСКА с паспортите бе сред причините Джоб да не е фаворит за позицията. Иначе полузащитникът може да се похвали с участие на изминалото Световно за младежи през лятото на 2023 г. 

Вижте кой легионер на ЦСКА впечатли с представянето си в родината си!

Още: "Тайни от бг елита": Скаршем от ЦСКА се възхищава на Меси и мечтае за Барселона

Прецедент: С трансфера на Олаус Скаршем ЦСКА пренаписа историята

Какъв играч взе ЦСКА? Ливърпул, отбори от Висшата лига и Ла Лига спорили за Олаус Скаршем

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички