Обявиха съдийските назначения за полуфиналите за Купата


Обявиха съдийските назначения за полуфиналите за Купата
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1685 0

Станаха ясни съдийските назначения за двата полуфинални мача за Купата на България. Първият реванш е между Септември и Локомотив (Пловдив) на 23 април, а ден по-късно е ЦСКА - Ботев (Пловдив). И двата мача са с начален час 19,00.

Главен рефер на Септември - Локо (Пд) ще бъде Валентин Железов с помощници Станимир Илков и Мирослав Желев. Четвърти съдия ще е Радослав Гидженов, а съдийски наблюдател - Валентин Добрев.

Главен рефер на ЦСКА - Ботев (Пд) ще бъде Петър Костадинов. Помощници ще му бъдат Георги Дойнов и Мирослав Иванов, четвърти рефер ще е Георги Давидов. Съдийски наблюдател на мача ще е Иван Вълчев.

Проверка на SportLive.bg показа, че реферът на втория мач - Петър Костадинов, е с малко опит в Първа лига. 37-годишният съдия има 3 мача в сезон 2017/18, в които е свирил 2 дузпи и е показал 8 жълти картона. Един от тези мачове е ЦСКА - Септември, в който "червените" бият с 2:0. Друг от тях е с участието на Ботев (Пд) - успехът на "жълто-черните" над Витоша (Бистрица) с 3:0.

През настоящия сезон младият рефер има 10 мача в Първа лига, в които е извадил 46 жълти картона и е изгонил трима души след втори жълт картон. Дал е и две дузпи. Той също така е бил назначаван на мач на ЦСКА - 5:1 срещу Септември, в който дава дузпа на "червените". 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички