Обявиха изненадващия нов треньор на ЦСКА


Обявиха изненадващия нов треньор на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6131 0

Ясно е името на новия старши треньор на ЦСКА. То бе съобщено от спортния директор на "червените" Кристиано Джарета. Изборът на ръководството е малко изненадващ - те са се спрели на досегашния помощник на Люпко Петрович - Милош Крушчич, който остана в клуба след напускането на именития си сънародник.

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него. Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата", коментира италианецът пред БНТ.
Той внесе яснота около раздялата с Петрович, като настоя, че сърбинът сам е напуснал, не е бил уволнен. Джарета посочи, че спрягането на името на Любо Пенев е само спекулация.
"Люпко Петрович сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство. Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат. Не сме влизали в контакт с Любослав Пенев. Това са спекулации", категоричен бе директорът. Вижте в този материал от какво не бе доволен Петрович при последното си изказване пред българска медия. 

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него. Ние подкрепяме тези решения. Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата", коментира италианецът пред БНТ.

Той внесе яснота около раздялата с Петрович, като настоя, че сърбинът сам е напуснал, не е бил уволнен. Джарета посочи, че спрягането на името на Любо Пенев е само спекулация, както и това на Серсе Козми.

"Люпко Петрович сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство. Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат. Не сме влизали в контакт с Любослав Пенев. Все пак десет мача преди края на миналия сезон той взе решение да напусне и ние все още уважаваме неговото решение. Никога не съм говорил с Козми, въпреки че знам, че се спекулира тук", категоричен бе директорът. Вижте в този материал от какво не бе доволен Петрович при последното си изказване пред българска медия. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички