Три лобита опитват да повлияят на Ганчев за нов треньор на ЦСКА


Три лобита опитват да повлияят на Ганчев за нов треньор на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6158 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е засипан от предложения за треньор, след като Люпко Петрович хвърли оставка заради слабите резултати в последните мачове и недоволството от страна на феновете. Три лобита на "Армията" се опитват да наложат своите протежета за нов наставник, твърди "Меридиан мач".

Първото от тях е на мениджъра Стойчо Стоилов, който, въпреки мощното недоволство на феновете, продължава да се ползва с доверието на собственика. Той имал вариант с испански треньор, който доскоро е водил отбор от Сегунда. Главният мениджър често е обвиняван от феновете, че се бърка прекалено често в работата на треньора, протежира своите футболисти и им влияе в съблекалнята. Докато бе шеф в Литекс, Христо Стоичков и Станимир Стоилов дори му бяха забранили да влиза в съблекалнята. Величия като Стойчо Младенов и Любослав Пенев също се бяха оплаквали от интриги.

Италианският спортен директор Кристиано Джарета пък атакувал собственика с италиански треньори. Според изданието, един от тях е Микеле Серена - 49-годишен специалист, който до момента е водил само отбори от Апенините. Той е бил начело на Венеция, Виченца и Мантова. Джарета често е упрекван, че стои твърде пасивно в клуба и не влиза в правомощията си на човек, предлагащ треньор и играчи.

Синът на Гриша Ганчев - Данаил, също е излязъл със свои предложения за нов наставник, който благодарение на позициите си на Острова има предложение точно от Албиона. Оттам ЦСКА вече привлече две попълнения през лятото в лицето на Греъм Кери и Тони Уот, които обаче не впечатлиха. Кое е едно от интересните предложения на Джарета за нов треньор вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички