Ново главоболие за Нестор Ел Маестро преди гостуването на ЦСКА във Враца


Ново главоболие за Нестор Ел Маестро преди гостуването на ЦСКА във Враца
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3977 0

ЦСКА продължава да търси първа победа под ръководството на Нестор Ел Маестро, който по-рано през новия сезон замени Саша Илич на поста старши треньор. На "червените" им предстои гостуване на Ботев Враца в следващия кръг на Първа лига, а Маестро продължава да има едно основно "главоболие".

Големият проблем

Продължава да не е ясно дали Ел Маестро ще може да разчита на основния си халф Марселино Кареасо, като към момента отговорът на този казус е негативен, информира "Тема Спорт". Колумбиецът не е взел участие във вчерашното занимание на тима (15 август), а и припомняме, че пропусна последните две срещи на "армейците".

Самият Кареасо е бил на лечение в Сърбия преди 2 седмици, но то не е дало резултат и именно заради това той не е попаднал в групата за Лудогорец в Разград - мач, който бе загубен с 0:3 от "червените" на "Хювефарма Арена".

Двубоят на ЦСКА с Ботев Враца ще се състои в събота (19 август) от 21:15 часа. Маестро ще търси първа победа след завръщането си на "Армията", тъй като освен Лудогорец - "армейците" бяха победени и от румънския Сепси с разгромното 4:0 в Лигата на конференциите и направиха равен (1:1) със Славия в първенството.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Журналист сезира БФС за "срамната постъпка" на Кирил Десподов срещу Густаво Бусато.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички