Новият в ЦСКА бягал два пъти от предишния си клуб


Новият в ЦСКА бягал два пъти от предишния си клуб
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2308 0

Новото попълнение на ЦСКА Маурисио Гарсес е добил славата на много своенравен футболист. Оказва се, че Гарсес е бягал на два пъти от бразилския Бруске, и то в рамките на две седмици. Вицепрезидентът на отбора Карлос Бьотинг даде интервю преди месеци относно своеволията на Гарсес.

“Ще стигнем докрай, за да защитим правата си. Няма да толерираме недисциплинирани прояви. Съжаляваме, но достигнахме лимита. Направихме всичко възможно, за да се чувства комфортно тук. Преди 6 месеца никой не го познаваше и клубът му даде добра заплата.”

“Проведохме разговори с агента и футболиста след първото му напускане, предложихме му тройно увеличение на заплатата, за да може да се представи по-добре. Съжаляваме, защото той е нов, обещаващ играч”, допълват хората от Буске.

“Той е момче, което се нуждае от психологическа помощ. Аз, като треньор, съм готов да помогна. Натъжен съм. Беше момче с талант и успяхме да зададем темпото. За съжаление взе някои лоши решения и се нуждае от подкрепа. Той е важен състезател за Буске”, допълва треньорът Жерсон Тестони.

Повече за Маурисио Гарсез прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички