Феновете на ЦСКА изкупиха близо 4-цифрена бройка билети дни преди мача с Берое (СНИМКА)


Феновете на ЦСКА изкупиха близо 4-цифрена бройка билети дни преди мача с Берое (СНИМКА)
Снимка: CSKA.BG

3392 0

Гостуването на ЦСКА в Стара Загора на Берое в първия кръг от пролетния полусезон в Първа лига е едно от събитията, което е очаквано със сериозен интерес от родните привърженици.

Възпитаниците на Саша Илич зимуваха на върха във временното класиране за първи път от няколко години и "червените" запалянковци са изключително ентусиазирани от предстоящите двубои.

Това става ясно и от изкупената бройка на билетите до четвъртък, като се има предвид, че двубоят е насрочен за неделя, 12-и февруари, от 14:15 часа.

Още в сутринта на девети февруари една от известните страници на ЦСКА - cskaenjoy, анонсира, че след собствено проучване до този момент са разбрали за над 800 продадени билети за двубоя. 

Близо шест часа по-късно проверка на SportLive.bg изясни, че най-върлите запалянковци на столичния клуб вече са изкупили ценните хартийки за три от предоставените им блокове на стадион "Берое". 

В по-голяма част от останалите пространства разполагат с останали единични бройки билети и е напълно вероятно в деня на двубоя да се продават само за най-крайните леви блокове на гостуващия сектор. 

При покупка на ценните хартийки обаче е упоменато, че посочените конкретни места не се спазват и поради тази причина запалянковците не трябва да се притесняват за блока, който е посочен на билета им.

Вижте още около интереса на феновете на ЦСКА за двубоя с Берое!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички