ЦСКА отваря "Армията": Ще покаже "впечатляващ" процес и важни хора ще говорят


ЦСКА отваря "Армията": Ще покаже "впечатляващ" процес и важни хора ще говорят
Снимка: БГНЕС

5487 0

От ЦСКА съобщиха важна новина на официалния си сайт. А именно - канят журналистите на специално организиран медиен ден, на който ще се отрази важен процес. А именно описаният като "впечатляващ" такъв от клуба по демонтаж на части от сектор А.

Друго важно събитие освен отварянето на "Българска армия" за един ден е фактът, че своето мнение ще могат да дадат важни хора по работата по стадиона - а именно част от експертите, които работят по проекта.

Това ще се случи на 18 април 2024 година (четвъртък), като събитието ще стартира в 10:00 часа. Ето и цялото съобщение от "армейците" без редакторска намеса:

ЦСКА отваря "Армията" за журналисти

Реконструкцията на стадион "Българска армия"

"Уважаеми журналисти,

Бихме искали да ви поканим на специално организиран за вас медиен ден на ст. „Българска армия“. Събитието ще се проведе на 18.04.24 г. (четвъртък) от 10:00 ч. Ще имате възможност да отразите впечатляващия процес по демонтаж на части от сектор „А“, както и да се запознаете и да разговаряте с част от експертите, които работят по проекта.

Предвид високия интерес и необходимостта да спазим всички изисквания по безопасност, от днес стартира акредитационен процес. Моля, изпратете имена и медия на press@cska.bg до 15.04.24 г. Изрично бихме искали да уточним, че журналисти без акредитация няма да бъдат допуснати до обекта.

Моля, заповядайте 15 мин. по-рано пред централния вход на „Армията" - гласи то. Вижте и от орлов поглед бързия напредък на ЦСКА по реконструкцията на стадион "Българска армия" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички