Николай Киров ли е следващият треньор на ЦСКА?


Николай Киров ли е следващият треньор на ЦСКА?
Снимка: cska.bg

4865 0

След приключването на взаимоотношенията между Люпко Петрович и ЦСКА най-горещата тема в българския футбол е кой ще застана начело на "червените". Само за 24 часа се завъртяха куп имена, включително и любимецът на сектор "Г" - Стойчо Младенов. Засега обаче подобни информации остават само слухове. 

Според няколко източници, един от фаворитите за постоянен нов треньор на "Българска армия" е Николай Киров - човекът, който преобрази Ботев (Пловдив) в последните години. Опитният специалист промени клуба из основи, отборът играеше нападателен и приятен футбол, а освен това игра два финала за Купата на България, печелейки единия не срещу кой да е, а срещу хегемона Лудогорец. 

След като се раздели с "канарчетата", Киров няма нов сериозен проект, а в същото време ключовата му роля в "Коматево" личи сериозно, след като Ботев от кандидат за Европа се превръща в кандидат за изпадане от Първа лига. Самият треньор беше потърсен за коментар от различни медии, но отказва да коментира ситуацията и възможността да поеме ЦСКА. В същото време обаче той не отрече слуховете, че може да се озове на "горещия стол" на стадион "Българска армия". 

След напускането на Петрович пък "червените" ще бъдат водени от Добри Митов, но това е 3-и различен треньор, който ще води "армейците" през този сезон. Още по-притеснително е, че ЦСКА започна да сменя наставници като носни кърпички (доказателството вижте в този материал на SportLive.bg)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички