Бившият треньор на Ботев Пд и италианец са фаворити да сменят Люпко в ЦСКА


Бившият треньор на Ботев Пд и италианец са фаворити да сменят Люпко в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4559 0

Двама са фаворитите за нов наставник на ЦСКА, след като вчера стана ясно, че Люпко Петрович вече няма да ръководи отбора. Възможните варианти за момента са италиански опитен наставник или бившият старши треньор на пловдивския Ботев Николай Киров-Белия.

Чуждият специалист е препоръчан от спортния директор на "червените" Кристиано Джарета, пише "24 часа".  Пловдивчанът Киров пък спечели уважението на шефовете на ЦСКА с победите, които постигна над тима от Борисовата градина през пролетта, които на практика им отнеха Kупата на България и шампионската титла и го превърнаха в своеобразен екзекутор на тима.

Белия беше уволнен от Ботев, след като загуби финала за купата от градския съперник Локомотив. 44-годишният бивш вратар в момента е без отбор и е готов за ново предизвикателство пред себе си в кариерата.

72-годишният Петрович напусна досегашния си клуб заради натиска от страна на феновете, които открито поискаха оставката му още на стадиона в Стара Загора при загубата с 1:2 в неделя. Бившият наставник на Левски и Литекс у нас води ЦСКА в 14 мача във всички турнири, в които записа 8 победи, 4 равенства и 2 загуби.

В неделя "червените" приемат у дома отбора на Витоша Бистрица - ето кой ще води тима тогава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички