Нестор Ел Маестро за успеха на ЦСКА: Правим прогрес във всички аспекти


Нестор Ел Маестро за успеха на ЦСКА: Правим прогрес във всички аспекти
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2893 0

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, коментира победата на неговия тим над ЦСКА 1948 в мач от деветия кръг на Първа лига с 2:0 на "Българска Армия". Сръбският специалист не открои нито едно индивидуално представяне, но посочи, че е доволен от цялостното представяне на колектива и през двете полувремена.

Мнението на Маестро

"Доволен съм особено от играта. Правим прогрес, което е най-важното в моята работа. Виждам доста неща, върху които работим пренесени на игрището. Фантастично представяне от всеки един футболист, добра вечер за нас", започна Маестро.

"Мисля, че първото бе фантастично по отношение на организация и интензитета ни. Ние сме отборът, който направи така на противника да му е трудно. Първото полувреме бе отлично. Продължихме така и през второто, вярвайки, че ако играем по начина, по който го правим, ще вкараме".

"Правим прогрес във всички аспекти, но това отнема време. Играчите трябва да се запознаят с новите схеми. Най-важното сега е да стъпим здраво на земята. Това е само един мач, трябва да играем така и в следващите мачове".

"Не искам да откроявам индивидуалности. В офанзивната линия играчите винаги получават внимание от медиите. Мисля, че бяхме превъзходни от защита до нападение".

"Трудно е да се желае още. Нашият следващ мач е сложен, видях доста компактен и организиран отбор на Ботев Пловдив. Няма да е лесно да гостуваш. Те имат натрупана увереност, но ние сме ЦСКА да вземем инициативата и да вземем трите точки", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Коментарът на Дюкенс Назон след двата гола срещу ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички