Нестор Ел Маестро ли ще сложи край на лошите резултати? ЦСКА е категоричен


Нестор Ел Маестро ли ще сложи край на лошите резултати? ЦСКА е категоричен
Снимка: Lap.bg

5282 0

ЦСКА продължава да няма успех под ръководството на новия си (стар) наставник Нестор Ел Маестро, а това повдигна много въпроси у почитателите на "червените" за бъдещето му на "Армията".

Остава или си тръгва Ел Маестро?

Сърбинът с британски паспорт е провел среща с шефовете на ЦСКА след загубата с 0:3 от Лудогорец през изминалия кръг, информира "Мач Телеграф". На нея той е получил вот на доверие и на "Армията" нямат никакво намерение да се разделят с него, вярвайки, че той ще извади клуба от кризата.

Разговорът с ръководните лица е бил конструктивен според гореспоменатото издание. На сръбският специалист му е било обещано да бъдат привлечени още двама нови футболисти - българин и чужденец. Очаква се българинът да бъде Кристиян Малинов, който вече е работил с Ел Маестро в миналото и е свободен агент, след като напусна белгийския Льовен.

Очакванията са, че освен нови футболисти, то ще има и напускащи "Армията". Бисмарк Чарлс почти сигурно ще акостира в отбора на Пирин, за да освободи място за чужденци извън Европейския съюз, а Лазар Туфегджич е спряган за трансфер в чужбина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тобиас Хайнц остави зад себе си играчи на Левски и Лудогорец за най-красивото попадение през юли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички