Не е само треньорът на Ботев: ЦСКА има и друг вариант за заместник на Нестор Ел Маестро, с когото е в постоянен контакт


Не е само треньорът на Ботев: ЦСКА има и друг вариант за заместник на Нестор Ел Маестро, с когото е в постоянен контакт
Снимка: Lap.bg

6120 0

Слуховете около поста на Нестор Ел Маестро все повече се увеличават, както и това, че ЦСКА се оглежда за евентуален негов заместник. Част от привържениците на "червените" вече изразиха негодуванието си спрямо него, като той не им е любимец още при първия си престой на "Армията".

Нестор Ел Маестро сериозно ще трябва да впечатли след подновяването на сезона

По-рано се появи информация, че лично Гриша Ганчев е впечатлен от работата на Душан Керкез в Ботев Пд и се заел със задачата да го привлече. Преди дни собственикът на канарчетата Антон Зингаревич разкри, че ще предложи нов договор на родения в Белград специалист, тъй като настоящият му изтича през лятото.

Треньорът на Ботев Пд се превърна в апетитна хапка за ЦСКА

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов наскоро заяви, че Нестор Ел Маестро се ползва с доверието на клубното ръководството. Той обаче не изключи и възможността през пролетта да се стигне до треньорска смяна. И все пак това не се очаква да се случи преди подновяването на шампионата.

Още: Левски и Лудогорец с рекордни печалби от зимни трансфери, ЦСКА все още изостава

Освен Керкез, от "Армията" следят развитието на бившия нападател на Литекс, Уест Хем, Портсмут и Чарлтън Светослав Тодоров. Вече няколко сезона 45-годишният специалист работи в академията на елитния английски Кристъл Палас, а ръководните фактори в Борисовата градина поддържат контакт с него, пише "Тема спорт". Той е бил търсен от други родни отбори в последните години, но е предпочел да продължи развитието си на Острова.

Тодоров, който е юноша на ЦСКА, вече е работил в клуба. Той бе начело на дублиращия състав на армейците през сезон 2016/17, като наследи на поста Стамен Белчев, който пое представителния отбор. А междувременно, играч на ЦСКА потвърди, че отива в друг български клуб (СНИМКА).

Още: ЦСКА поздрави директора на ДЮШ Костадин Ангелов за престижна квалификация

България с футболисти от Падерборн и Рома за юношеския турнир в Хърватия

ЦСКА отстъпва Марк-Емилио Папазов на Хебър

Ганчев харесал наследник на Ел Маестро в Първа лига: Ще се пробва ли ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички