ЦСКА поздрави директора на ДЮШ Костадин Ангелов за престижна квалификация


ЦСКА поздрави директора на ДЮШ Костадин Ангелов за престижна квалификация
Снимка: cska.bg

1311 0

Ръководството на ЦСКА използва официалния си сайт, за да поздрави директорът на детско-юношеската школа Костадин Ангелов за успешно завършената академична програма на УЕФА по футболен мениджмънт CFM.

Феновете останаха доволни от назначението на Ангелов

Първото издание на програмата CFM у нас продължи 9 месеца, като в нея участваха 31 курсанти от 11 различни държави. Един от най-престижните образователни курсове, на които страната ни е домакин за първи път, се организира съвместно от Българския футболен съюз, Европейската футболна централа и Университета по публична администрация в Лозана.

Още: Има ли повод за тревога? 2-ма титуляри в ЦСКА притесниха Нестор Ел Маестро

Кои са участвали

В 9-месечния проект се включиха 21 представители на футболната общност в България, както и от 10 различни европейски държави, в т.ч. Хърватия, Гибралтар, Андора, Северна Македония, Словакия и Гърция. Голяма част от тях се дипломираха с отличие, а сертификатите им бяха връчени лично от директора на програмата Тома Жуно, координатора на Академията на УЕФА Александра Дончила и заместник изпълнителния директор на БФС Христо Запрянов.

Сред останалите участници беше бившият футболист на "червените" - Димитър Илиев, международният рефер Васимир Ел-Хатиб, и представители на административните звена на Славия, Левски, Локомотив (Пд), Лудогорец, Септември, Янтра и др.

Повече за курса

Още: ЦСКА представя отбора срещу Септември София в търсенето на юбилейна победа

Академичният курс UEFA CFM осигурява както допълнителна професионална квалификация на работещите в сферата на футбола, така и международно признати образователни кредити.

CFM е програма, състояща се от 6 базови модула, обхващащи всички сфери от административното управление на футболна структура – независимо на клуб или на асоциация. Сред тях са финанси, маркетинг, комуникации, оперативен мениджмънт, човешки ресурси, стратегическо развитие и др.

Изучаваната материя осигурява детайлен поглед върху всички процеси във футболната индустрия и подобряване на мениджърските качества на курсантите.

Вижте кой талант ЦСКА ще даде под наем на Любослав Пенев!

Още: Ангел Грънчов скочи на ЦСКА - Ганчеви убили чара, емоцията и същността на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички