Навръх празник сред феновете на ЦСКА: Ултраси изненадаха юноша на клуба


Навръх празник сред феновете на ЦСКА: Ултраси изненадаха юноша на клуба
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

2451 0

Една от най-известните фракции сред организираните привърженици на ЦСКА - Offenders, отпразнува шестата си годишнина навръх Първи март, когато бива създадена и организацията. 

Те отбелязаха събитието още рано сутринта в социалните мрежи, но се оказа, че са приготвили изключителна изненада за един от юношите на клуба. 

Става въпрос за Валентин от юношеската формация на "червените" до 13 години, който е имал задачата да връща топките по време на ЦСКА - Ботев Пловдив.

Тогава обаче той е бил забелязан около страничната линия да си припява песни на "армейците" по време на целия двубой, което видимо е впечатлило едни от най-запалените фенове на ЦСКА.

"Навръх 6-тата ни годишнина част от нашата група се срещна с Валентин от ЦСКА U13. Вальо получи артикули на любимия отбор и Сектор Г, както и окуражителни слова от нас по повод неговата всеотдайна любов към светинята.

На мача с "Ботев" преди 2 седмици наблюдателни зрители от "В" сектор са забелязали, че малкият армеец, който в тази среща е гонел топките заедно със своите малки съотборници, припява неспирно с нас през целите 90 минути. "Още от дете" не е просто рефрен, а нещо наистина специално!

Благодарим на всички родители, които възпитават такива прекрасни и енергични малки армейчета, а ние като група винаги ще се грижим за тях и ще ги поощряваме да вярват все по-силно и по-силно в червената магия.

Ще се видим в събота!", написаха върлите фенове на ЦСКА.

Вижте феновете на ЦСКА по какъв "негативен" начин са повлияли на звезда!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички