Наредиха ЦСКА до Байерн Мюнхен сред съперници в контроли, мач с Удинезе няма да има


Наредиха ЦСКА до Байерн Мюнхен сред съперници в контроли, мач с Удинезе няма да има
Снимка: CSKA.BG

5901 0

Италианското издание Messaggero Veneto направи интересна препратка към родния ЦСКА. Тя е свързана с летните планове на елитния Удинезе, който ще се подготвя за сезон 2023/24 подобно на "червените" в Австрия. 

Поради тази причина на Ботуша предположиха, че 31-кратните шампиони на България ще са сред отборите на Базел, Панатинайкос, Легия Варшава, Ференцварош, Карлсруе и втория отбор на Байерн Мюнхен, които ще се подготвят в района на Удинезе и "малките зебри" може да изиграят приятелски срещи с някои от тях. 

Информацията в Италия

"Все още е рано да се уточняват дати и съперници, но е сигурно, че през двете седмици в Каринтия - Удинезе, ще изиграе контроли срещу някои отбори, които ще бъдат на подготвителен лагер по същото време като "черно-белите"

Удинезе ще може да се изправи срещу европейски клубове като Базел, Панатинайкос, ЦСКА София, Легия Варшава, Ференцварош, Карлсруер и втория отбор на Байерн Мюнхен. Всички те са на подготовка в Австрия, когато там е и Удинезе", споделят от Messaggero Veneto. 

Проблем с ЦСКА

Родният гранд вече е играл контрола с Удинезе, и то на "Армията". Тя се проведе преди сезон 2016/17, а двата тима записаха нулево равенство. По време на този лагер обаче надали ще се стигне до подобен двубой. 

Причината е, че лагерът на италианците е предвиден между 17 юли и 2 август, което ни най-малко не отговаря на "червените" планове. В този период ЦСКА вече ще е стартирал участието си в Първа лига и квалификациите за Лига на конференциите, така че Удинезе ще трябва да се задоволи с някои от другите гореспоменати съперници. 

Вижте пълната програма на ЦСКА за сезон 2023/24 в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички