Напрежение и бой между фенове помрачи победата на ЦСКА срещу Базел


Напрежение и бой между фенове помрачи победата на ЦСКА срещу Базел
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

17964 0

Родният гранд ЦСКА победи Базел в "първото полувреме" на сблъсъка от плейофите за влизане в груповата фаза на турнира Лига на конференциите, но на трибуните на "Васил Левски" се е стигнало до грозни сцени между привърженици на "червените".

Както е известно, мнозина от най-запалените фенове на отбора бойкотират мачовете и не заемат своите места в Сектор "Г", но вчера част от запалянковците от "В" започнаха да се местят в тази посока на полувремето.

В един момент се е стигнало до конфликт и бой между фенове на ЦСКА, а според "Gong" причината е, че новодошлите в трибуната зад вратата са били прогонени. 

Привърженик на "армейците" написа следния пост във Фейсбук групата "ЦСКА завинаги", изразявайки своето възмущение от случилото се на националния стадион: "Честита победа!

Но съм потресен от изключителната простотия днес в сектор "Г", глупостта с фенерчетата, както и монетите на звездата на Стойчо! Всеки трябва да си има мнение, надявам се да не ме изядете жив, но просто желая да си кажа моето мнение по въпроса!

1. Аз подкрепям бойкота на фракциите за махането на г.г или поне радикална промяна в модела на управление, НО това беше глупостта на века! Случвало се е някой бой между двама души, но такова падение и при говедата не е имало. Не мога да го асимилирам все още!

2. Това с фенерите на телефона е страшна глупост. За какво е? Да се смеем на говедата? Съжалявам, но ЦСКА играе в Европа! Ние фенове на ЦСКА ли сме или антифенове на леески? Тук фракциите щяха да тушират това нещо… Станахме за смях на говедата заради това.

3. Това със стотинките беше ужасно! Заболя ме, когато го видях! Може да е направил нещо, но си остава легенда на отбора! Не вкарах аз гола на Ливърпул, не бих аз говедата 100 пъти, не направих аз ЦСКА шампион! Стойчо е! Колкото и да ги боли някои хора, историята си е история!

В заключение искам да споделя едно виждане: Пролича си, че без фракции фенската ни култура е трагична. На мач в Европа да редуваме скандиране “ЦСКА” и КЗЛ през 2 минути си е връх на падението! Псувате по фракциите, но благодарение на тях бяхме на следващо ниво на трибуните! Бием, а ставаме за смях! Плаче ми се от това!

Напред към групите, Армейци!".

В същото време, един от известните фенове на ЦСКА - Росен Петров-Животното, написа няколко реда в социалните мрежи, обяснявайки защо се е стигнало до неприятните сцени: "Когато искаш да навредиш на ЦСКА с поредната провокация в стил свастика и искаш да се скриеш зад Сектор "Г", най-малкото което заслужаваш е шамар".

Вижте още: "Имаме достатъчно врагове, а се самоизяждаме" - Иван Велчев-Кюстендилеца с реакция след ЦСКА - Базел

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички