Нападател на ЦСКА: В София е бедствие, трима лекари са равни на един


Нападател на ЦСКА: В София е бедствие, трима лекари са равни на един

1350 0

"Бедствие". По този начин описва последния си месец и половина в София нападателят на ЦСКА Орелиен Йоахим.

"В българската столица очевидно все още няма компетентни хора, които да се справят с едно разкъсване. Един от лекарите на клуба бе доволен, че чувствам крака си, и радостен, че всичко е в ред, не ми даде допълнителни упражнения", сподели нападателят пред медиите в родината си Люксмебург. "Всичко в България е наред, стига да не сте болни", продължи да се оплаква той.

Йоахим смята, че при компетентни грижи в България вече щеше да е готов за игра. Това не се случи, но той е щастлив, че в продължение на две седмици е в родината си, за да се лекува. Когато нападателят от Люксембург получава разрешение да се прибере пет дни по-рано, Стойчо Младенов му казва: "Прибери се и се излекувай!". За съжаление на Орелиен за шест седмици в България не се намира кой да го излекува.

"В лекарския щаб са трима лекари. Според мен, ако ги съберем, ще се получи един, който наистина става", допълва разочарованият нападател. Според Йоахим дъното е достигнато, когато клубът е планирал да го изпрати на лечение в Белград при известната Марияна. За нея той знаел, че помогнала на Диего Коща. За негово разочарование от ЦСКА не са могли да осигурят 15000 евро, за да платят процедурите.

Сега Йоахим се подготвя по програма от националния треньор Люк Холц. За физическата му подготовка отговаря Клод Оригер. Най-вероятно Орелиен ще пропусне днешното домакинство на Украйна, но шансовете му да бъде задрв за дербито с Лудогорец са съвсем реални, пише "Меридиан мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички