Баскетболният ЦСКА с първи официален спонсор


Баскетболният ЦСКА с първи официален спонсор
Снимка: БГНЕС

1337 0

Баскетболният тим на ЦСКА се сдоби с първия си официален спонсор. Новината е отлична за баскетболните фенове на "армейците", които очакват с нетърпение завръщането на тима в НБЛ.

"Скъпи състезатели, фенове, приятели и всички други, чувстващи се съпричастни към червената идея, с гордост искаме да споделим с Вас, че любимият ни клуб се сдоби със своя първи официален спонсор в лицето на Градус. През изминалата седмица бе финализирано споразумението между най-големия производител на птиче месо в България и баскетболната школа на ЦСКА. Договорът е до края на спортно - състезателния сезон 2014-15 и според параметрите му марката на Градус ще бъде поставена върху екипите на юношите старша възраст, водени от треньора Йордан Колев. Също така ще бъде брандиран и нашият дом - зала "Румен Пейчев" на стадион "Българска армия" и интернет страницата на БК ЦСКА", информираха от пресслужбата на клуба.

По случай подписването на договора, председателя на управителния съвет на БК ЦСКА Роберт Гергов сподели: "Подкрепата на спонсор като Градус е още едно доказателство за добрия имидж, който нашия клуб продължава да гради и своеобразна оценка за работата, която вършим в последните две години. Градус е лесно разпознаваема марка на пазара в България и е еталон за качество. Вярвам, че това партньорство ще бъде от полза и за двете страни", заяви Гергов. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички