Нападател на ЦСКА разкри какво се е променило в отбора след идването на Акрапович


Нападател на ЦСКА разкри какво се е променило в отбора след идването на Акрапович
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1642 0

Нападателят на ЦСКА Греъм Кери заяви след "хикса" с Клуж, че с идването на Бруно Акрапович са се променили няколко неща в отбора. Кери акцентира върху скоростта и качеството на играта, които, според него, значително са се повишили. Той подчерта, че футболистите се забавляват и се чувстват приятно на тренировки и мачове.

 "Имахме няколко шанса. През първото полувреме беше по-трудно, но доминирахме в мача и натрупахме самочувствие в неговия ход. Можехме да вкараме. Нямахме тази прецизна точност, която да ни даде гола. Ако не се възползваме от шансовете, няма как да спечелим", заяви Кери по повод нулевото реми с Клуж.

"Чувстваме се приятно и се забавляваме с това, което правим. Променихме някои неща - вдигнахме скоростта и качеството", добави още крилото по отношение на работата с новия треньор Бруно Акрапович.

Неговият колега в атака Али Соу обаче посочи, че все още се работи върху подобрението на важен аспект в офанзивен план (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички