Али Соу: Все още търсим синхрон в нападението на ЦСКА


Али Соу: Все още търсим синхрон в нападението на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1326 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу отново се превърна в грешник за своя отбор, след като не успя да се разпише във вратата на Клуж, въпреки че пред него се откриха няколко отлични шанса за това, особено през второто полувреме. Срещата завърши наравно 0:0, като "червените" записаха 5-и пореден двубой без да отбележат гол в Лига Европа. 

Самият играч призна след срещата, че е имал добри възможности пред себе си и се надява скоро головете да започнат да валят, особено след като все още играчите не са се напаснали добре в новата схема на ЦСКА

"Не мога да кажа защо не спечелихме, но играхме, за да спечелим. За съжаление, не вкарахме, а за да спечелим, трябва да вкараме. Днес беше трудно, но имахме възможности”, каза Соу пред БНТ1.

"Имах наистина добри възможности и дадох най-доброто от себе си. Защитникът също направи много добра намеса. Беше добър мач, но трябва да се старая повече и да реализирам подобни ситуации. Сега, когато играем двама отпред, е малко по-различно, но за да търсим този синхрон, който ще ни направи този синхрон, трябва малко време. Работим в тази насока и трябва да продължим да се развиваме”, допълни голмайсторът на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички