Бруно Акрапович: ЦСКА трябва да намери нападател


Бруно Акрапович: ЦСКА трябва да намери нападател
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2012 0

Бруно Акрапович записа първата си точка като треньор на ЦСКА в Лига Европа, след като "червените" стигнаха до 0:0 като гост на Клуж в мач, който армейците имаха всички шансове да спечелят, особено със създадените през второто полувреме положения. Българският тим обаче отново остана без попадение в 5-и пореден мач в груповата фаза и единственият шанс за гол остава след седмица срещу Рома у дома. 

Босненецът отчете факта, че в момента в състава му няма нападател, който да завърши атаката, но е уверен, че скоро "червените" ще започнат да бележат повече попадения. 

"Имахме достатъчно шансове, трябва да намерим нападател, който да спечели тази ситуация, да направим атаката докрай, ще се оправим, ще спечелим. Добре играехме и контролирахме съперника и то на техен терен, някой път като направиш смяна и бъркаш, сега и Енрике и Тиаго се включиха отлично, доволен съм", каза той.

"Не само Али Соу и Тиаго имаше възможност, Йомов също, Жеферсон ако беше продължил една атака по друг начин, то нещата можеше да бъдат други. На Санкаре не му беше лесно днес, нямаше много пространства, пусна отличен пас към Соу, но бранител на домакините спаси гола", добави още наставникът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички