Нанков: Загубихме заради детински грешки, Купата става приоритет


Нанков: Загубихме заради детински грешки, Купата става приоритет

7132 0

Помощник-треньорът в ЦСКА Анатоли Нанков обясни какви са причините за загубата на тима от Локомотив (Пловдив). В 26-ия кръг на Първа лига "червените" отстъпиха с 0:2 срещу "смърфовете". Старши треньорът Стойчо Младенов в този мач беше наказан.

"Какво се обърка? Детински грешки. Началото показахме добро игрово поведение, цялото първо полувреме беше така. Вкараха ни от статично положение, непокрит човек в наказателното поле, изпуснат човек. Второто същото. Започваме, 5 минути игра - втори гол и всичко приключи. Опитахме да реагираме, не се получи", започна Нанков пред "Диема спорт".

"Имахме голямо желание да победим днес, причината за загубата е в нас. Ние сме виновни, не търсим причините другаде за този мач специално. Не можахме в силните си първи 15 минути да отбележим, вкараха ни и на момчетата това им повлия", продължи той.

"Идва мач за Купата във вторник, след това ще мислим за плейофите. Разбира се, че Купата става приоритет. Трябва да се съвземем по най-бързия начин и трябва да победим Славия и в двата мача", завърши Нанков. А ето кой бивш треньор на ЦСКА критикува отбора за играта му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички