Най-легендарната фенка на "червените": Колко хора искаха да удушат ЦСКА, не бяха Черепи, други левскари, направиха второ ЦСКА


Най-легендарната фенка на "червените": Колко хора искаха да удушат ЦСКА, не бяха Черепи, други левскари, направиха второ ЦСКА
Снимка: БГНЕС

10184 0

Йорданка Христова - легендарна българска певица, която е вероятно най-яркият привърженик на ЦСКА от нежния пол, коментира загубата от Лудогорец с 0:1. Тя бе на стадиона и изпълни химна на "армейците" - "Сърца червени".

Христова сподели, че ако е жива, ще го изпълни и на новия стадион. Освен това тя се изказа критично срещу главния арбитър от мача с разградчани - Драгомир Драганов. Определи го като "престъпник" и попита къде другаде има мач от 120 минути.

"Този стадион ми беше на сърце. На този студ трудно бих тръгнала някъде, но заради ЦСКА и надеждата, че ще има най-после евентуално стадион, мечтата на големия Гриша Ганчев. Колко хора искаха да удушат ЦСКА, не бяха Черепи, други левскари, направиха второ ЦСКА. ЦСКА си е ЦСКА, никой не е като нас.

Йорданка Христова скочи на Драганов

Реферът Драганов беше престъпник вчера. Аз съм толерантна към другите отбори и им се радвам на успехите. Аз съм по-голяма от стадиона, надживях го и продължавам да съм ЦСКА. Тръгнах си първото полувреме, не знаех, че сме паднали, къде има мач 120 минути?

Ако съм жива, „Сърца червени“ ще го изпея и на новия стадион" - сподели Йорданка Христова пред dsport. Друг от популярните "червени" фенове Ники Кънчев също говори след ЦСКА - Лудогорец - коментира радостта на "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички