Комично: ВИДЕО показва как треньор в Лудогорец се удря САМ с железен прът?


Комично: ВИДЕО показва как треньор в Лудогорец се удря САМ с железен прът?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

36651 0

Дербито между ЦСКА и Лудогорец в края на уикенда не разочарова. Двата гранда заформиха страхотна битка на терена, атмосферата на трибуните беше изумителна, а както подобава, емоциите взеха своя връх.

Какво се случи?

Разградчани надвиха "червените" в самия край на последния двубой на стадион "Българска армия" в познатия му вид. Дългоочакваната реконструкция на дома на 31-кратните шампиони ще започне скоро, а той бе изпратен по подобаващ начин.

При попадението си футболистите на "орлите" прекалиха със своите действия. Всички вкупом, заедно със спортно-техническия щаб на тима, започнаха да дразнят привържениците от Сектор "Г" с различни жестове и подвиквания.

Реакцията не закъсня

Запалянковците от трибуните опитаха да нахлуят на терена, но бяха спряни от други такива и силите на реда. Някои обаче все пак успяха да се доберат до противниковия лагер и там стана страшно.

Докато към "зелените" летяха всевъзможни предмети, част от които седалки, топки, шишета и факли, въпреки предупрежденията, че не е правилно, няколко ултраси опитаха да влязат във физическа саморазправа с юмруци, лопати и други подръчни материали. 

Те все пак бяха спрени с помощта на свои съмишленици, както и на Густаво Бусато, който не се посвени да застане в епицентъра на събитията. При сблъсъците на пръв поглед сериозно пострада треньорът на вратарите на Лудогорец и бивш играч на Левски Здравко Здравков.

Комично

Той се свлече на земята и дълго време остана там. Останаха съмнения, че е бил ударен с жезен прът. Нищо от това не е вярно обаче, показва видео, което бързо се разпространи в социалните мрежи. На него се вижда ясно как специалистът взима приличащия на метална тръба предмет. Секунди по-късно той, неволно или не, сам си нанася удар, след което се свлича и претендира, че е пострадал.

А на фона на това "армейските" запалянквоци подкрепиха мощно играчите въпреки загубата (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички