Най-дълго останалият на "Армията" си спомни за паметните двубои на ЦСКА


Най-дълго останалият на "Армията" си спомни за паметните двубои на ЦСКА
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

6376 0

Един от най-дълго задържалите се работници в ЦСКА - домакинът Добрин Димов или по-добре познат като Бай Добри си спомни за историческите моменти на клуба. 

Със своя 43-годишен стаж при 31-кратните шампиони е много вероятно той да е останал най-дълго в клуба, а сега ще трябва да се раздели и с легендарното съоръжение. Именно на него прекарва голяма част от живота си и помни велики двубои с участието на ЦСКА.

Пред "Домът на футбола" Бай Добри призна, че не знае как ще успее да се раздели през следващите месеци със стадиона, който ще бъде разрушен напълно.

Спомените на Бай Добри

"Започнах през 1980-та година в юношеския отбор на ЦСКА. Складът ни бе на стадион "Септември". Още на 7-годишна възраст един мой братовчед ме доведе на стадиона и оттогава съм фен на ЦСКА. Не ми беше минавало през ума, че толкова време ще работя на едно място, но така се случи.

Много мачове има, големи, като мача с Ливърпул или Байерн Мюнхен, Милан, Ювентус. Преди години беше пълен стадионът всеки мач. Още от дете ме запалиха.

Няма отбор, който само да печели. Има мачове, от които имаме горчилки. Стадионът не е втори, а първи мой дом. Моето време минаваше повече тук. Идвам пръв, последен си тръгвам, така е при мен

Винаги ще е към доброто, един нов стадион ще допринесе ново самочувствие. Нямам представа как да се разделя с този стадион, много ще ми бъде тежко. Тази публика още от дете ме запали, тя е всичко за нас, тя ни спаси. Щяха да ни унищожат, но публиката ни спаси.

Много хора ме уважават, аз до ден днешен нямам спречка с футболист, всички са ми любими. Най ми е тежко, когато един футболист напуска ЦСКА. Запознавам ги със съблекалните, екипировката и процедурите", призна още една легенда на клуба. 

Вижте статистиката на ЦСКА под ръководството на Драгомир Драганов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички