Венци, къса ти е паметта! С твоите камъни по твоята глава


Венци, къса ти е паметта! С твоите камъни по твоята глава
Снимка: LAP.BG

23823 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов неколкократно се оплака от главния съдия, ръководил срещата с ЦСКА от осминафиналите за Купата на България. Това бе Никола Попов, а "армейците" надделяха с минималното 1:0 и се класираха за следващата фаза.

Стефанов определи всичко случило се по краен начин - цирк, порно и какво ли не, а преди срещата говореше и за Баташко клане. По неговото мнение потвърждение за думите му е фактът, че "през второто полувреме се е играло 26 минути". Венци обвини Попов, че е оставил играчите на ЦСКА да бавят.

Играта в действителност бе често накъсвана, но какви са фактите? Нямаше ВАР, който да бави с минути действията на терена. Добавеното време към първата част бе четири минути. Добавеното време към втората част бе девет минути, като краят бе даден след десет.

Ще бъде любопитно Венцеслав Стефанов да изрази мнение за игровото време и добавеното време в моменти, в които Славия е бранил резултат. Можем да вземем за пример два емблематични случаи.

Единият от тях е на 25 май 2013 година, когато Славия завършва при равен резултат 1:1 срещу Левски и го спира по пътя към титлата. Другият, още по-красноречив, е отново през месец май (09.05), но през 2018 година.

Тогава не падат попадения - нито през редовното време, нито през продълженията. "Сините" играчи се скъсват да атакуват, а най-силните прийоми на "белите" са - накъсване на играта и бавене на времето. На фона на това добавеното време към първата част от финала е 3 минути. А на втората - 5 минути.

Автор: Кристиян Иванов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички