Любимец на "Сектор Г" възвеличи звезда на ЦСКА и отправи пожелание към клуба


Любимец на "Сектор Г" възвеличи звезда на ЦСКА и отправи пожелание към клуба
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2789 0

Защитникът на Кремонезе - Валентин Антов, си спомни за футбола у нас и родния си клуб ЦСКА. Припомняме ви, че 23-годишният национал на България стигна до капитанската лента на "Армията", а след това бе продаден за повече от 6 милиона лева на Монца. 

Сега бранителят, който във времето бе пробван и като полузащитник, сподели преди гостуването на Венеция, че се надява ЦСКА да стане шампион на България през настоящия сезон. 

Той спомена и съотборника си в националния отбор на България - Християн Петров, като един от най-талантливите футболисти по родните терени. 

Коментарът на Антов

"Адаптирах се добре в Италия. Липсват ми само родителите, но ще ги видя скоро. С мен е моята приятелка и тя често ми готви типични български ястия. Намирам много общи неща между Италия и България и затова се чувствам много добре. 

Националният тим на България е млад отбор, сменяме поколенията. Не ни липсва талант, има интересни играчи, но за да растем, ни трябва опит, както и възможност да играем в чужбина, за да вдигаме нивото. Въпреки че и в България не липсват отбори от международно ниво. Има футболисти с добри качества в България.

Един от тях, който е мой приятел, е Християн Петров - защитник, роден през 2002, играещ в ЦСКА. Желая му и на него и на целия отбор да спечелят първенството", коментира пред медиите Антов. 

Вижте от кое елитно първенство следят Християн Петров!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички