Герой в историята на ЦСКА: Още като дойдох, исках да напусна, всичко бе старо и счупено


Герой в историята на ЦСКА: Още като дойдох, исках да напусна, всичко бе старо и счупено
Снимка: БГНЕС

5930 0

Много любопитни разкрития направи един от чужденците, които минаха през ЦСКА в последните години. Става въпрос за полузащитника Тиаго, който показа достатъчно класа и се отличи с много важни голове и асистенции, за да се превърне в един от любимците на феновете.

Именно той бе герой през 2020 година, когато ЦСКА победи Базел с 3:1 като гост, въпреки че изоставаше до 72-рат минута. С този успех "червените" влязоха в груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа.

Тогава Артур Кабрал бе извел домакините в Швейцария с гол от дузпа в 54-ата минута, но Тиаго първо изравни с удар извън наказателното поле (72'), а след това осъществи пълен обрат две минути преди края на редовното време с гол от пряк свободен удар. Ахмед Ахмедов тогава оформи крайното 3:1 (90+6').

Друг от паметните моменти за полузащитника бе попадението му срещу Рома, дошло през същия сезон. Оказва се обаче, че всички тези "златни" за него и за "червените" привърженици моменти са могли да бъдат далеч по-различни, защото Тиаго призна, че е искал да напусне, точно когато е пристигнал.

Тиаго с тъжни разкрития за ЦСКА от близкото минало

На въпрос: "Когато пристигна в клуба, това което видя, отговаряше ли на очакванията ти?", той отговори с усмивка на лице:

"На входа на тренировъчния център казах на моя мениджър, че искам да напусна. Имаше стара част и всичко бе счупено. Зад това бяха построили нови спа помещения. Но нямаше фитнес, бе съблекалня с някои машини и уреди" - започна Тиаго.

"Чак в последната ми година в ЦСКА те се развиха в това отношение. Това се случи 5 години по-късно" - призна още Тиаго по темата. Той направи и още по-любопитно уточнение, че Гриша Ганчев пратил човек с пистолет да го вземе от летището, когато пристигнал в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички