Моралес: Победа срещу Йънг Бойс ще ни даде шанс за битка за първите места


Моралес: Победа срещу Йънг Бойс ще ни даде шанс за битка за първите места
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1078 0

Треньорът на ЦСКА Даниел Моралес посочи колко е важна за тима евентуална победа над Йънг Бойс в Лига Европа. Двата тима се срещат в Швейцария утре вечер от 22,00 часа в мач от трети кръг на груповата фаза в турнира.

"Това е трети кръг. Мисля си, че ако излезем победители от този мач, имаме шансове за класиране напред. Остават още мачове, но това ще ни даде възможност да направим крачка напред и да се борим за първи места в групата", обясни бразилецът.

"Отиваме с амбиция отборът да играе добър футбол. Мачът с Рома има много позитивни неща. Видяхме колективен дух, отборна игра, където този отбор трябва да показва постоянство с този дух. Това беше добър пример за предстоящия мач срещу Йънг Бойс. Той е шампион на Швейцария, играе атрактивен, силов и бърз футбол. Използват всички възможности на големия си терен. Всеки мач е различен и ние трябва да се приспособим", допълни Моралес.

Треньорът обясни, че в България остават Джеферсон и Димитър Евтимов, който не се чувства добре. В София остава и Петър Занев, който се бори с контузия. А кой треньор потвърди, че преговаря с ЦСКА вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички