Моден бос иска да помага на ЦСКА


Моден бос иска да помага на ЦСКА
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1793 0

Нов играч може да се намеси в управлението на ЦСКА. Според "7 дни спорт" предстои да бъде регистрирана фирма, която да бъде юридическо лице за прехвърляне на акциите от "Лира Инвестмънт" на феновете. В тази фирма ще влязат и акциите, дарени от Ивайло Манджуков и Юлиян Инджов.

Към момента двамата представители на фракцията "Сектор Г" Милко Георгиев и Борислав Лазаров обиколиха сериозен кръг бизнесмени с цел да сондират кои са склонни да помагат с издръжката на ЦСКА.

Според изданието те са се срещали с крупни бизнесмени. Интересен нов финансов стълб се е появил в средата на седмицата чрез известен човек от модния бизнес. Той е изявил желание да се запознае с финансовото състояние на "армейците". Интересна подробност е, че той дори е видял огромните финансови задължения на ЦСКА, но въпреки това е заявил, че би помогнал.

Към момента като най-вероятен спонсор на клуба се явява Юлиян Инджов, а като оперативен ръководител се лансира Ивайло Манджуков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички