Мнението на чуждестранна болница спряло талант на ЦСКА за Вечното дерби


Мнението на чуждестранна болница спряло талант на ЦСКА за Вечното дерби
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5113 0

Младият талант на ЦСКА Асен Дончев изглежда почти сигурно ще пропусне предстоящото Вечно дерби между "червените" и Левски. Срещата е насрочена за неделя от 16:45 часа на Националния стадион "Васил Левски" и е част от 11-тия кръг на Първа лига.

Българинът се хвана за коляното в последните минути на двубоя със Славия през уикенда и се оказа, че той изпитва проблеми. Тогава той бе принудително изваден от игра и дори ЦСКА трябваше да доиграе срещата с човек по-малко, защото старши треньорът Саша Илич беше извършил и петте си промени.

Последва преглед на младока с ядрено магнитен резонанс във вторник, но от "Българска армия" са решили да пратят снимката в клиника във Валенсия, пише Dsport. С лечебното заведение ЦСКА има сключен договор за партньорство и не един път са се допитвали до местните специалисти за различни травми на футболистите си.

Очаква се испанците да върнат становище каква точно е контузията на младия футболист и как да бъде проведено лечението му, но това изглежда ще се случи едва в началото на другата седмица, което автоматично го вади от дербито с Левски идната неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички