Младенов вдигна мерника на четирима от ЦСКА - разкарва ги още през зимата


Младенов вдигна мерника на четирима от ЦСКА - разкарва ги още през зимата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8516 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов готви сериозни промени в отбора през зимната пауза, твърди "България Днес". Той вече има набелязани четирима футболисти, с които ще се търси раздяла през януари.

В последно време "червените" играят много неубедително, като в по-предишния кръг загубиха с 0:2 от Лудогорец, а в последния кръг трудно победиха Локомотив (София).

Някои от играчите тотално разочароват с представянето си, всичките чужденци. Това са нидерландецът Яник Вилдсхут, хърватинът Карло Мухар, Хамза Чатакович и Жуниор Нзила. От тях Мухар и Нзила играят под наем на "Армията" и ЦСКА ще се опита да се договори с клубовете им за предсрочното им връщане. С Вилдсхут и Чатакович пък ще се водят разговори за раздяла по взаимно съгласие.

Същевременно, столичният гранд може до дни да се раздели и с голмайстора си Жорди Кайседо. Той е желан от два чужди клуба, които са изпратили конкретни оферти до българския клуб. Цената, която те вероятно биха платили за еквадореца е сериозна за българските стандарти - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички