ЦСКА има 2 сериозни оферти за голмайстора си, може да го продаде до дни?


ЦСКА има 2 сериозни оферти за голмайстора си, може да го продаде до дни?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3112 0

ЦСКА може да се раздели с нападателя Жорди Кайседо до дни, твърди "Bolavip". Еквадорският национал има две конкретни оферти и съвсем скоро трябва да определи бъдещето си. Откъде са предложенията не се съобщава, но преди около месец стана ясно, че е следен от скаути на отбори от Франция, Италия, Турция и Саудитска Арабия.

Според южноамериканското издание цената на Кайседо е 4 милиона евро. Дали обаче ще има трансфер ще зависи и от ръководството на ЦСКА. Наскоро излезе информация, че собственикът на "червените" Гриша Ганчев е готов на раздяла с нападателя, ако обаче получи 2 милиона евро за правата му. На тази крачка бизнесменът би се решил, за да докара пари в клубната каса, които да бъдат използвани за заплати и за нови попълнения.

Както е известно, Кайседо не е маловажен футболист за столичния гранд. Той е техният голмайстор през сезона дотук, като се е разписал 9 пъти. Точно заради това идеята за негова продажба вероятно няма да се хареса на феновете, които миналата година по същото време загубиха тогавашния си голмайстор Али Соу. Ето кой може да е турският отбор, който е пратил оферта за нападателя. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички