Лоша новина: Греъм Кери приключи с престоя си в ЦСКА и България


Лоша новина: Греъм Кери приключи с престоя си в ЦСКА и България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3902 0

Преди броени дни стана ясно, че футболистът на ЦСКА Греъм Кери е напуснал България по семейни причини и не беше ясно кога и дали изобщо ще се завърне на "Българска армия".

В днешния 9 декември "Мач Телеграф" пише, че в крайна сметка това няма да се случи и ирландецът ще напусне "армейците" след края на полусезона в Първа лига. Изданието твърди, че Кери вече е постигнал договорка с Гриша Ганчев, който е удовлетворил молбата му за прекратяване на контракта.

Твърди се още, че полузащитникът, чийто договор с "червените" изтичаше на 30 юни 2022 година, ще си търси нов отбор на Острова и има вероятност да се завърне в Плимут!

"Възможно е Кери да не вземе участие повече през този сезон. Ние приемаме нещата такива, каквито са. От морална гледна точка ние нямаме право да го задържим, въпреки че се намираме в много тежка ситуация и точно хора като Кери са ни много необходими", бе заявил Стойчо Младенов по време на вчерашната си пресконференция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички