Младенов доуби ЦСКА: Мачът за нас е в неделя


Младенов доуби ЦСКА: Мачът за нас е в неделя

2535 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов демонстрира в пълна степен манталитета си след срамното отпадене от молдовския Зимбру. За родения в с.Плоски наставник "мачът" за ЦСКА е в неделя срещу Левски. "Червените" си остават за местна консумация, а в Европа вече името ЦСКА предизвиква повече смях, отколкото спомени за слава.

"Оттук нататък мислим за Левски. Да не говорим за притеснение, ние сме в началото на един стадий, на сформиране на нов отбор. Играта и победите идват със самочувствие, ние все още го търсим. То не става за 15 или 20 дни, да щракнем с пръсти и да кажем, че сме царе. Да направиш два пъти разбор и с пет тренировки. Не става, не става. Вярно, бяхме по-добрият отбор, но отстъпваме в единоборствата, нормално е. Изостанали сме. Те идват в София, а и тук спечелиха единоборствата, всяка втора топка е тяхна. Те спечелиха 70-80 процента от единоборствата. Видими неща, които ги знаем", каза човекът, донесъл най-срамните европейски представяния на ЦСКА.

"Нямаме сили да участваме на три фронта - първенство, купа и евротурнири, да си кажем истината. Вярно, че трябваше да направим повече от това. Дано забравим бързо мача и да мислим за "Левски". Това е мачът. Ще вкараме свежи хора, за да можем да надделеем, както го направихме през миналия сезон", добави Младенов.

"Искахме да отворим играта по фланговете, но ние сме по-бавни, по-мудни, те са по-напред в организацията като игра. Това е отбор, който се гради няколко години. Въпреки всичко, това което направиха момчетата, изпреварва много времето", втрещи тотално за финал треньорът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички